meeting-1245776_1920.jpg

Uw eigen succes onderneming

Een onderneming starten is voor veel mensen de manier om hun eigen weg te bepalen. Een nieuwe manier van werken, zelf bepalen, kansen benutten, een droom waarmaken of soms een gedwongen stap. Dit is iets wat scholen u niet echt aanleren.. 

Het is tegenwoordig bijna onmogelijk om een succesvolle onderneming te starten. Bovendien krijgt u vaak geen lening binnen uw eerste 3 startersjaren (uitzonderlijk van de starterslening). 

Wij begeleiden u met en na de start van uw zaak in theorie, maar ook in praktijk. 

Wouter-Torfs-de-man-achter-de-schoen-interview-Bloom-web.jpg

TOP SPIJT-LIJST

“Als je 60 jaar bent en toch nog denkt "Had ik toen toch maar voor men droom gegaan", dan is dat spijtig.”​

 

Wouter Torfs, 63 jaar

Bedrijfsbeheer

Wie een eigen zaak wil starten, heeft daarvoor sinds 1 september 2018 niet langer een attest bedrijfsbeheer nodig.

Maar, dan moet u eens beseffen dat 80% van de ondernemingen binnen de eerste 5 jaar faalt. Let op! Falen is niet failliet gaan, falen is ook zeggen "ik stop ermee".

 

Vaak komt dat omdat de ondernemers fouten hebben gemaakt die ze nooit hebben kunnen zien aankomen bij hun studies. Dit is niet hun schuld, maar deze fouten ontdek je enkel door het te doen..

Local Coffee Shop
young-woman-791849_1920.jpg

Maar wat doet u dan juist bij ons?

Bij ons leert u begeleid ondernemen in een beschermde omgeving. Wij laten u proeven van het ondernemerschap en u krijgt de mogelijkheid om verschillende trajecten te beproeven zonder financiële risico's.

Wanneer u geen kennis heeft van bedrijfsbeheer krijgt u dit eerst in theorie aangeleerd, anders begint u onmiddellijk met praktijk ervaring.

Zie dit als uw eigen mini-onderneming waarbij u een centje kunt bijverdienen, en dit uiteindelijk kunt uitbreiden naar uw eigen (succesvolle) onderneming.