Presentation

Deze pagina is bedoeld voor particulieren

Op deze pagina overlopen we hoe we de jong-zelfstandigen gaan begeleiden. Iedereen heeft zijn/haar eigen talenten, maar talenten moeten de kans krijgen om ontdekt te worden en om te groeien. Wij gaan hun op zoek laten gaan naar hun eigen sterktes en deze samen met hun ontwikkelen.

 

Meer informatie voor bedrijven vindt u via onderstaande knop.

Hoe begeleiden wij u

We kunnen het u vertellen, maar dan zal u het vergeten. We kunnen het u laten opschrijven, en dan zal u het kunnen terug bekijken. Maar als u het ondervindt en meemaakt zal u het nooit meer vergeten.

 

Tijdens uw periode bij project Knock-Out zal u voortdurend kunnen informatie opnemen waarna u ze zelf, in the field, zal kunnen uitproberen. Met verschillende mogelijkheden en producten. Deze ondervindingsperiode zal doorspekt worden met opleidingen in vorm van seminaries, cursussen en webinars, gegeven door zowel experten alsook onszelf. Tevens heeft u ook uw persoonlijkde droomcoach. Meer uitleg hierover volgt.

 

De know how en ervaring die u zal opdoen, zal de sleutel vormen voor uw toekomstige onbegrensde mogelijkheden. En… indien u bewijst het waard te zijn zullen wij er alles aan doen om, tezamen met de experts, een brede basis te creëren om uw eigen idee of zaak uit te werken.

Gratis Cursus Bedrijfsbeheer

Het attest bedrijfsbeheer is sinds 1 september 2018 niet meer nodig, maar dit vinden wij ongepast. In Vlaanderen kun je nu uw onderneming starten zonder enige kennis van de bedrijfswereld, terwijl deze kennis toch wel zeer goed van toepassing komt. Juist daarom heeft iedereen gratis toegang tot het basispakket van bedrijfsbeheer.

In de nabije toekomst zullen er ook nog andere cursussen verschijnen zoals Online Marketing, Event Management enzovoorts.

Standing ovation

Uw eigen succes onderneming

Een onderneming starten is voor veel mensen de manier om hun eigen weg te bepalen. Een nieuwe manier van werken, zelf bepalen, kansen benutten, een droom waarmaken of soms een gedwongen stap. Dit is iets wat scholen u niet echt aanleren.. 

Het is tegenwoordig bijna onmogelijk om een succesvolle onderneming te starten. Bovendien krijgt u vaak geen lening binnen uw eerste 3 startersjaren (uitzonderlijk van de starterslening). 

Wij begeleiden u met en na de start van uw zaak in theorie, maar ook in praktijk. 

ONZE CIJFERS OP EEN RIJTJE

tom.jpg

Begeleid door een Droomcoach

Iedere droomcoach is een enthousiaste vrijwilliger die een team van enkele Mini-Ondernemingen begeleid tijdens het runnen van hun onderneming. Het principe van een Mini-Onderneming is dat u effectief in praktijk gaat onderen.

De droomcoach is een inspirerend rolmodel dat jong-zelfstandigen vertrouwen moet schenken tijdens dit project. Zijn/haar werk- en levenservaring wordt gedeeld met de jong-zelfstandigen en hij/zij heeft de ambitie om de dromen van hun te helpen verwezenlijken.