Business meeting

Deze pagina is bedoeld voor bedrijven

Op deze pagina overlopen we hoe we de jong-zelfstandigen gaan begeleiden. Iedereen heeft zijn/haar eigen talenten, maar talenten moeten de kans krijgen om ontdekt te worden en om te groeien. Wij gaan hun op zoek laten gaan naar hun eigen sterktes en deze samen met hun ontwikkelen.

 

Meer informatie voor particulieren vindt u via onderstaande knop.

Supportive Friend

Hoe ondersteunen wij uw onderneming

We kunnen het u vertellen, maar dan zal u het vergeten. We kunnen het u laten opschrijven, en dan zal u het kunnen terug bekijken. Maar als u het ondervindt en meemaakt zal u het nooit meer vergeten.

  • Steun voor Mindset & Productiviteit

  • Gratis Webinars & Cursussen

  • ​Nieuws & Updates over de Economie

  • 400+ Adviezen & Weetjes

  • ​200+ Modeldocumenten & Contracten

  • Webdesign & Online Marketing

  • Netwerk van Mini-ondernemingen

Standing ovation

Hoeveel kost dit voor uw onderneming?

Een onderneming starten is voor veel mensen de manier om hun eigen weg te bepalen. Een nieuwe manier van werken, zelf bepalen, kansen benutten, een droom waarmaken of soms een gedwongen stap. Dit is iets wat scholen u niet echt aanleren.. 

Het is tegenwoordig bijna onmogelijk om een succesvolle onderneming te starten. Bovendien krijgt u vaak geen lening binnen uw eerste 3 startersjaren (uitzonderlijk van de starterslening). 

Wij begeleiden u met en na de start van uw zaak in theorie, maar ook in praktijk. 

VOORDEELPAKETTEN VOOR BEDRIJVEN

tom.jpg

Word een Droomcoach

Iedere droomcoach is een enthousiaste vrijwilliger die een team van enkele Mini-Ondernemingen begeleid tijdens het runnen van hun onderneming. Het principe van een Mini-Onderneming is dat u effectief in praktijk gaat onderen.

Als droomcoach geniet u gratis van de voordeelpakketen voor bedrijven.