Wouter-Torfs-de-man-achter-de-schoen-interview-Bloom-web.jpg

TOP SPIJT-LIJST

“Als je 60 jaar bent en toch nog denkt "Had ik toen toch maar voor men droom gegaan", dan is dat spijtig.”​

 

Wouter Torfs, 63 jaar

Project Knock-Out voor Particulieren

Knock-Out een sociaal-maatschappelijk project voor zelfstandigen.

Samen werken wij aan uw toekomstige onderneming en zorgen voor een start in een rustige en beschermde omgeving. Wij willen zorgen voor verandering. Wij geloven in hard werken, waarde toevoegen en anderen helpen. Wij maken geen claims of garanties dat jij geld zult verdienen, wij zorgen er wel een betere start dan de meeste andere bedrijven.

Project Knock-Out voor Bedrijven

Project Knock-Out, een steunpilaar voor bedrijven.

Wij bieden bedrijven voornamelijk de mogelijkheid aan voor modeldocumenten en contracten te downloaden, maar bedrijven kunnen ook altijd ons archief van adviezen & weetjes inkijken. Bovendien kunnen bedrijven mee in het netwerk van Mini-Ondernemingen van de particulieren.

entrepreneur-593362.jpg

GRATIS PROEFPERIODE

Particulieren en bedrijven krijgen beide de kans op een gratis proefperiode. Tijdens deze periode krijgt u toegang tot een deel van ons archief en gaan wij samen op zoek gaan naar uw talenten, sterktes en zwaktes. Moest u nog geen kennis van bedrijfsbeheer hebben gaan we deze al beginnen aanleren met behulp van praktijkopdrachten.

 

Na de gratis proefperiode wordt de maandelijks kost aangerekend. Uw lidmaatschap pauzeren, wijzigen of stopzetten kan iedere moment. De dan afgelopen periode (exclusief proefperiode) betaal je uiteraard wel.

GRATIS CURSUS BASISPAKKET BEDRIJFSBEHEER

Het attest bedrijfsbeheer is sinds 1 september 2018 niet meer nodig, maar dit vinden wij ongepast. In Vlaanderen kun je nu uw onderneming starten zonder enige kennis van de bedrijfswereld, terwijl deze kennis toch wel zeer goed van toepassing komt. Juist daarom heeft iedereen gratis toegang tot het basispakket van bedrijfsbeheer.

Fireworks

Onze Succesingrediënten

  • Steun voor Mindset & Productiviteit

  • Persoonlijke Droomcoaches

  • Gratis Webinars & Cursussen

  • ​Nieuws & Updates over de Economie

  • 400+ Adviezen & Weetjes

  • Praktijkbegeleiding Verkopen

  • ​200+ Modeldocumenten & Contracten

  • Webdesign & Online Marketing

  • Netwerk van Mini-ondernemingen

LAATSTE NIEUWS & UPDATES

christmas-tree-3784021.jpg

Project Knock-Out

Knock-Out een sociaal-maatschappelijk project voor zelfstandigen, door zelfstandigen. 

Samen werken wij aan uw toekomstige onderneming en zorgen voor een start in een rustige en beschermde omgeving. Wij willen zorgen voor verandering.

 

Wij helpen beginners met en zonder zakelijke ervaring om hun eigen winstgevende zaak op te starten, uit te bouwen en verder op te schalen. Dit doen we door samen aan uw businessplan te werken, modeldocumenten aanleveren, advies, weetjes & tips.

 

Kortom alles wat u kunt bedenken.